Opgave

LET OP! Het programma voor 2017 is rond. Dit houdt in dat er geen ruimte meer is op het podium voor optredens, geen ruimte meer is in de boerderij voor lezingen, cabaret etc. en geen ruimte meer is om workshops te verlenen. Echter blijft de mogelijkheid tot het huren van een standplaats (grondvlak of kraam) open tot kort voor het festival.

Wil jij deelnemen aan Gelukskoekje Festival 2017?
Dat kan! En wel op diverse manieren! Één ding is zeker, sámen maken we Gelukskoekje 2017 tot een mooi evenement!

Hoe kun je een bijdrage leveren aan Gelukskoekje 2017?

Marktkraam voor verkoop en dienstpromotie download

Dit jaar hebben we plaats voor zo’n 40 meter marktkramen. Je kunt er voor kiezen om een halve kraam (2 meter) of een hele kraam (4 meter) te gebruiken.
Voor een halve kraam vragen we een eigen bijdrage van €35,- en een hele kraam €70,-. Je standplaats bestaat uit een marktkraam met overkapping die opgezet klaar staat op de ochtend van Gelukskoekje festival. Indien je stroom of water nodig hebt, dien je hier zelf zorg voor te dragen.
Je bent vrij om een combinatie te hebben van dienst promotie of demonstratie en verkoop.

Je eigen stekkie

Creëer je eigen stekkie. Ben jij een dienstverlener of verkoop jij producten en wil jij in alle vrijheid jouw ruimte inrichten op producten te verkopen of om je diensten te demonstreren? Dan bieden we jou een lege standplaats van maximaal 4×4 meter. Deze standplaats is een kale grondplek die je zelf mag invullen naar eigen wens. Er zijn 10 plaatsen te geven. De kosten voor zo’n standplaats is €30,-

Foodtrucks en eetkramen

Wij hebben plaats voor enkele foodtrucks en eettentjes. Je krijgt een plaats van 4×4 meter en de kosten hiervoor zijn €50,-. Indien je stroom nodig hebt, dien je hier zelf in te voorzien.

Lezingen en workshops

Wil jij graag een lezing of een workshop geven? Vertel ons wat je graag zou willen doen en we kijken of jouw lezing / workshop past in ons dagprogramma. Zowel een lezing als een workshop zal zo’n 30 minuten duren en deelname hieraan is gratis.

Vrijwilliger

Wij zijn heel erg blij met iedereen die zich aanmeld als vrijwilliger van Gelukskoekje 2017. Dit kan tijdens het festival zelf zijn of diverse taken in de weken vooraf aan het festival, zoals opbouw, flyeren etc. Alle hulp is welkom!

Podiumdownload-1

Wil jij graag performen op een podium in de muziek, kleinkunst, cabaret? Wij bieden een podium aan beginnen en gevorderde artiesten. Wanneer je contact met ons opneemt zullen we verdere mogelijkheden mbt geluid en begeleiding met je bespreken.

Voor een aantal artiesten kunnen wij het traject podiumgeluk bieden. Dit is een professioneel coachtraject dat bestaat uit 4 sessies die vooraf gaan aan het optreden op Gelukskoekje. In het coachtraject is het mogelijk om je te richten op onzekerheden en angsten die je ervaart tijdens je podiumprestatie of over je creatieve ontwikkeling in het algemeen. Mail naar teun@daisygubbels.nl voor de mogelijkheden.

Let op! PR voor alle deelnemers:
Alle deelnemers dienen een stukje te schrijven waarin ze zichzelf presenteren en hierbij een foto toevoegen van  jezelf, je werk of je logo. Dit vind je terug in het opgaveformulier. Vrijwilligers mogen dit gedeelte open laten.
Aanvullend hebben alle deelnemers de mogelijkheid om met hun naam of logo genoemd te worden in de plattegrond/flyer die alle bezoekers krijgen bij binnenkomst. De kosten hiervoor zijn €15,- per logo. 

In verband met beperkte plaatsen in sommige onderdelen van ons festival zul je een persoonlijke bevestiging van Daryl en Daisy krijgen alvorens je deelname officieel is bevestigd. Wij proberen namelijk een interessant, gevarieerd, inspirerend programma te maken van een mooie diversiteit aan producten en diensten. Deze bevestiging kun je vanaf maart per mail ontvangen.

Aanmeldformulier deelnemer Gelukskoekje 2017

 

Verificatie